VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen aan Click gastouderopvang. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons.

Algemeen

Er is geen wachtlijst. De opvangvraag moet enkele weken voor de startdatum bekend zijn. Zo heeft uw consulent ruimte om een geschikte gastouder te vinden.

Het is daarom wenselijk dat ook andere gastkinderen via Click worden opgevangen.

Alle inspectierapporten van de gastouders van Click vindt u op de website van het Landelijk Register Kinderopvang.

Kosten

Ja, de uur- en bureaukosten vormen samen de kinderopvangkosten. Daarover ontvangt u een bijdrage van de overheid. In de kostenraming rekent Click de bruto-uurprijs uit, om u te ondersteunen bij uw aanvraag voor de rijksbijdrage

Ja, als de gastouder bij u thuis komt, valt zij onder de regeling huispersoneel. Ze krijgt een vaste uurvergoeding, onafhankelijk van het aantal kinderen.

Tijdens uw vakantie worden geen kosten doorberekend.

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Door een proefberekening te maken op deze site, ziet u wat u gaat betalen.

Technisch

De website van Click is ontworpen voor een minimale resolutie van 1024 * 768. Ook is zij uitvoerig getest voor de meest gangbare browsers Internet Explorer, Firefox en Opera. Mogelijk doet u systeem niet aan deze eisen.